4gamers.be

Sony registreert handelsmerk voor Resistance

Door Jay, 26-01-2015 15:17

Sony heeft vandaag hier in Europa een handelsmerk geregistreerd voor "Resistance", wat vermoedelijk bij heel wat PlayStation-fans het hartje sneller zal doen slaan. Van de reeks hebben we namelijk al een tijdje niets meer vernomen en de registratie van dit handelsmerk zou een terugkeer kunnen inluiden, al zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden, de ene om al wat enthousiaster van te worden dan de andere.

Het zou bijvoorbeeld kunnen dat Sony het nieuwe handelsmerk eerder preventief heeft geregistreerd. Volgend jaar immers vervalt het handelsmerk van de eerste game, tenzij er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. Andere opties zijn eventueel een heruitgave van de originele games of de komst van een compleet nieuwe game of reboot, of misschien wel een combinatie van deze dingen.

Zoals steeds is het dus de toekomst die zal uitwijzen welke richting Sony met Resistance op gaat. Verzoekjes en ideetjes van jullie kant mogen uiteraard in de comments gezet worden.

Resistance 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.