4gamers.be

Red Goddess laat nieuwe gameplay zien

Door Jay, 03-02-2015 00:00

Er is een nieuwe trailer verschenen van Red Goddess en die toont ons wat nieuwe gameplayelementen van het spel. Zo zien we hoe hoofdpersonage Divine wisselt tussen haar Rage- en Fear-personaliteiten, terwijl we ook wat meer van de andere characters en de wereld te zien krijgen.

In de sidescroller Red Goddess volgen we Divine, die in haar eigen hoofd op zoek gaat naar de oorzaak van haar duistere gedachten. Alles wat ze tegenkomt, maakt deel uit van haar onderbewustzijn. De game zelf zou niet lineair zijn, wat maakt dat je het spel in principe kan verkennen hoe je wil en dat je quests van de inwoners van je geest eveneens kan afwerken in de volgorde zoals je wil.

In april zou Red Goddess verschijnen voor pc en PS4. Nadien volgt nog een release op Wii U en PS Vita ook.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.