4gamers.be

Luigi Mansion Arcade officieel onthuld

Door Jay, 03-02-2015 00:03

Enkele maanden geleden dook in Japan een arcadespel van Luigi's Mansion op, maar dat was toen nog in het kader van een testperiode en officieel werd het arcadespel dus nog niet naar buiten gebracht. Nu die testperiode erop zit, heeft Sega het spel, dat Luigi Mansion Arcade heet (in Japan heet de reeks Luigi Mansion in plaats van Luigi's Mansion) officieel onthuld. Dat Sega de distributie verzorgt, is best interessant, vooral omdat het spel ontwikkeld is door Capcom en Luigi natuurlijk een personage van Nintendo is. Op die manier komen drie grote Japanse spelers samen voor één spel.

Wat Luigi Mansion Arcade zelf betreft: het spel laat je in de arcadehallen in first-person aan de slag gaan met een speciale controller die wat op een stofzuiger lijkt, hetgeen uiteraard bedoeld is om de in-game Poltergust voor te stellen. Je speelt trouwens niet als Luigi zelf, maar de broer van Mario zal wel enkele keren in het spel opduiken.

Plannen om Luigi Mansion Arcade buiten Japan te releasen zijn er momenteel niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.