4gamers.be

PS3-versie Borderlands krijgt multiplayer terug

Door Jay, 03-02-2015 12:14

Met het opdoeken van de GameSpy servers vorig jaar verloren heel wat games hun multiplayer functionaliteit, maar heel wat van die games kregen die functionaliteit ook weer terug, bijvoorbeeld door Steamworks te integreren. Dat was het geval voor de originele Borderlands, maar Steamworks was natuurlijk enkel een oplossing voor de pc-versie. Nu krijgt echter ook de PS3-versie zijn multiplayer terug.

Gearbox heeft aangekondigd dat het een update zal vrijgeven voor de PS3-versie van Borderlands waardoor een nieuw matchmakingsysteem wordt ingevoerd, waarmee dan de multiplayer terugkeert. Ook zijn er nog wat andere nieuwigheden, zoals meer opties om je vriendenlijst te filteren, verbeteringen aan de voice chat en een fix voor een bepaalde Trophy die bugged was.

Borderlands screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.