4gamers.be

Borderlands 3 wordt "specifiek voor next-gen consoles" gemaakt

Door Jay, 04-02-2015 13:41, bron: seekingalpha

Een dikke week geleden werd Borderlands 3 bevestigd, al lijkt de game in een nog erg vroege (concept)fase van de ontwikkeling te zitten. Heel wat zaken liggen dus nog niet vast, maar 2K president Karl Slatoff heeft inmiddels wel laten weten dat de nieuwe game "specifiek voor next-gen consoles" gemaakt wordt.

Met die "next-gen" consoles bedoelt Slatoff waarschijnlijk de PS4 en Xbox One, waardoor Borderlands 3 de eerste game in de reeks zou zijn die specifiek voor de nieuwe consoles ontwikkeld wordt, vermoedelijk aangevuld met pc als derde platform natuurlijk. Of men ook een versie van Borderlands 3 voor PS3 en Xbox 360 voorziet, lijkt dan twijfelachtig, maar het kan voorlopig ook niet helemaal uitgesloten worden natuurlijk.

Borderlands: The Pre-Sequel screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.