4gamers.be

Pc-versie Assassin's Creed Rogue verschijnt in maart

Door Jay, 06-02-2015 00:09

Ubisoft laat weten dat het een datum heeft geplakt op de pc-versoe van Assassin's Creed Rogue. Die zal op 10 maart verschijnen, inclusief een extraatje, namelijk eye tracking.

De eye tracking betreft een innovatie van het Ubisoft-team uit Kiev in samenwerking met Tobii Tech. Met behulp van de SteelSeries Sentry met Tobii eye tracking kan je je volgens Ubisoft echt onderdompelen in de wereld van Assassin’s Creed Rogue. Als je met je ogen naar links of rechts beweegt volgt de camera namelijk jouw blik en creëer je als het ware een oneindig scherm waardoor het ontdekken van de visuele gamewereld nog natuurlijker wordt. Of dit in de praktijk ook werkt, valt natuurlijk nog af te wachten.

Voorts wijst Ubisoft op verschillende extraatjes die je krijgt bij een pre-order. Wanneer je een pre-order plaatst via Uplay, krijg je er één van de zeven Assassin's Creed games gratis bij. Ook twee DLC-pakketjes (The Siege of For de Sable en The Explorer) worden gratis meegegeven bij een digitale pre-order. Via Uplay is voorts exclusief een Collector's Bundle verkrijgbaar. Deze speciale uitgave omvat een verzamelaarsbox, een boek met artwork, drie lithografieën en de originele soundtrack van de game. Je krijgt met deze Collector's Bundle ook toegang tot een extra single-player missie en aanvullende items zoals wapens en beschermende kleding.

Assassin's Creed Rogue screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair