4gamers.be

Al 240 miljoen Skylanders-poppetjes verkocht

Door papfles, 06-02-2015 08:55

Disney Infinity en de Amiibo van Nintendo gaan ongetwijfeld ook vlot over de toonbank, maar de Skylanders van Activision zijn al iets langer aan hun traject bezig en kunnen dan ook overweldigende cijfers neerleggen. Zo liet Activision weten dat er ondertussen maar liefst 240 miljoen poppetjes verkocht zijn.

De franchise bestaat sinds 2011 en dus kan je wel zeggen dat het een bijzonder geslaagde zet is geweest om met deze strategie op de proppen te komen. De vraag is natuurlijk hoe Activision het succes zal verder zetten en hoe het zich zal onderscheiden van de toch wel gekendere Disney- en Nintendo-figuren. 

Skylanders: Trap Team screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.