4gamers.be

Dead or Alive-maker vraagt pc-modders om deftig gedrag

Door papfles, 06-02-2015 09:25, bron: mcvuk

Heel wat gamers kiezen graag voor de pc-versie van een game, indien die beschikbaar is, om zo ook te kunnen genieten van wat andere gamers in elkaar hebben gebokst in de vorm van mods. De makers van Dead Or Alive 5, Team Ninja, vragen wel dat pc-modders deftig omgaan met de mods voor hun game.

Dead Or Alive 5 zal namelijk naar pc komen en men vraagt dan ook dat de modders respectvol omgaan met de fighting game. "We moeten mods bekijken vanuit het standpunt als eigenaar van de franchise. We vragen de pc-gebruikers dan ook om onze game op een goede, zedelijke manier te spelen. Anders kunnen wij geen pc-games meer uitbrengen hierna", verklaart de director Yohei Shimbori. Hij vreest dat het andere uitgevers wel eens zou kunnen afschrikken om pc-games te maken, iets wat zij meer willen doen.

Dead or Alive 5: Last Round screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.