4gamers.be

Bevestigd: Treyarch zorgt dit jaar voor Call of Duty

Door papfles, 06-02-2015 11:29, bron: au

Het is niet meteen een verrassing, maar zolang er geen bevestiging is, bleef het gissen naar de ontwikkelaar van de nieuwe Call of Duty-game. De naam van de nieuwe game is nog niet bekend, maar er werd wel al wat geteased door Microsoft - al blijft het voorlopig stil.

Bij de onthulling van de cijfers van het afgelopen jaar liet Activision ook meteen zien dat Treyarch, de studio verantwoordelijk voor onder meer World at War en Black Ops, dit jaar de nieuwe Call of Duty zal afleveren. Het ging sowieso gaan tussen Infinity Ward of Treyarch, maar de logische stap was ook Treyarch aangezien Infinity Ward in 2013 al aan de bak moest.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.