4gamers.be

Wat als RPG-personages de waarheid zouden vertellen?

Door Jay, 07-02-2015 00:07

Bepaalde gedragingen in RPG's zijn voor veel spelers herkenbaar, zoals bijvoorbeeld het eerst willen afwerken van kleinere zijmissies in een bepaald gebied alvorens verder te gaan met het hoofdverhaal, of het stiekem proberen toe te werken naar een seksscène met élk personage dat je tegenkomt, of het niet willen loslaten van een zeldzaam zwaard, ook al heb je er geen plaats meer voor en weet je dat je dat zwaard eigenlijk nooit zal gebruiken. Herkenbaar, zoals gezegd, maar daarom worden die dingen nog niet openlijk gezegd. In onderstaande video is dat voor de verandering wel eens het geval.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.