4gamers.be

Over-the-top actie en beetje bloot in filmtrailer Hitman: Agent 47

Door Jay, 11-02-2015 17:46

Er is een nieuwe trailer verschenen van Hitman: Agent 47, de film die komende zomer verschijnt en die Homeland-acteur Rupert Friend in de rol van onze geliefde huurmoordenaar plaatst. Verder zien we ook Zachary Quinto (Star Trek) en Ciarán Hinds (o.a. Game of Thrones) passeren.

De trailer laat naast voor dergelijke films wat typische dialogen ook veel al even typische over-the-top actie zien, met een beetje bloot erbij. Verder herkennen we wel enkele typische Hitman-zaken, zoals de outfit, het kale hoofd, de barcode, het wisselen van outfit en het dual pistol shooting. Of de film voorts ook de ziel van de Hitman-games zal kunnen weergeven zoals wij dat als gamers ervaren, betwijfelen we enigszins.

Zoals gezegd verschijnt de film pas komende zomer en concreet tegen het einde van augustus. Verder heeft deze film niets te maken met de laatste Hitman-film, waarin Timothy Olyphant de hoofdrol speelde. Ook met de nieuwe game van IO Interactive heeft de film niets te maken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.