4gamers.be

Deze Guitar Hero MMO zag nooit het levenslicht

Door Jay, 12-02-2015 17:51, bron: gamer

Onze Nederlandse collega's van Gamer.nl hebben via het CV van een zekere Robert Berrier ontdekt dat er op een bepaald moment werd gewerkt aan een Guitar Hero MMO genaamd Hero World. De Nederlandse studio Virtual Fairground, die intussen is opgedoekt, zou van Activision de vraag hebben gekregen om de game te maken, maar uiteindelijk werd het project geannuleerd.

Als Hero World effectief gelanceerd zou zijn geweest, zou de game vermoedelijk een link hebben met de andere Hero games. Zo zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn geweest om personages die werden gecreëerd in Guitar Hero of DJ Hero te importeren naar de MMO.

Hoe ver de ontwikkeling van Hero World uiteindelijk gevorderd was geraakt alvorens het project werd opgedoekt, is niet bekend, maar wat screenshots/concept artwork kan je hieronder bekijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.