4gamers.be

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain in juni of september?

Door Jay, 13-02-2015 15:31, bron: neogaf

Een concrete releasedatum voor Metal gear Solid V: The Phantom Pain is er nog steeds niet, maar normaal moeten we dit jaar nog aan de slag kunnen met de game. Mogelijk is dat in ofwel juni, ofwel september.

De verwachting van een release in juni of september komt er op basis van een artikel van de Italiaanse tak van IGN. De website sprak met iemand van Konami, die zei dat de game eigenlijk zo goed als af is en dat men de release had voorzien voor juni. Konami zou evenwel meer tijd willen om het spel te promoten, waardoor de release mogelijk verschoven zou worden naar september.

In hoeverre dit bericht klopt en in hoeverre het nu nog relevant is, zal de toekomst moeten uitwijzen. Misschien echter is het wel veelzeggend dat het artikel in kwestie inmiddels verwijderd is van de website van IGN, hetgeen ofwel kan betekenen dat er helemaal niets van aan is, of dat er integendeel meer van aan is dan Konami wil dat we denken.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.