4gamers.be

Neen, Assassin's Creed: Golden Age is geen nieuwe game

Door Jay, 13-02-2015 18:09, bron: neogaf

Vandaag stond de online gaming community even in rep en roer toen bleek dat Ubisoft mogelijk zelf een nieuwe Assassin's Creed gelekt had. Ubisoft heeft namelijk een pdf-brochure online geplaatst om geïnteresseerden warm te maken voor een job bij het bedrijf en op een van de foto's kon duidelijk een logo voor Assassin's Creed: Golden Age gezien worden.

Al snel werd er gespeculeerd. Is dit de echte naam voor Assassin's Creed Victory? Is er opnieuw een tweede game die dit jaar zal verschijnen, opnieuw voor PS3 en Xbox 360? Is het misschien een nieuwe handheldtitel of een mobiele game?

Veel speculaties dus, maar al snel bleek dat het veel gedoe om niets was. Golden Age blijkt namelijk de codenaam te zijn die Assassin's Creed IV: Black Flag had tijdens de ontwikkeling ervan. Dat Golden Age inderdaad Black Flag is, blijkt uit een verdere analyse van de foto, die schepen en een portret van Blackbeard toont.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.