4gamers.be

Darksiders 2: Definitive Edition bevestigd

Door papfles, 17-02-2015 00:07, bron: image

Update

Nordic Games heeft bevestigd dat de pagina op Amazon authentiek is en dat er dus inderdaad een Definitive Edition van Darksiders 2 zit aan te komen voor PS4. Een Xbox One-versie is daarom ook redelijk waarschijnlijk, maar werd nog niet officieel bevestigd. Voorts liet Nordic Games weten dat het momenteel nog iets te vroeg is om meer over de Definitive Edition te vertellen.

Origineel (15/02/2015, 23:41)

De Darksiders-franchise werd wel gesmaakt door heel wat gamers, maar bleek toch niet zo geliefd te zijn toen THQ zijn onderdelen moest verkopen. Uiteindelijk kwam de franchise nog wel bij een andere partij terecht, maar bleef het de vraag hoe het nu verder ging gaan. Een mogelijke piste is nu opgedoken via Amazon, waar de Darksiders II: Definitive Edition werd vermeld. Een datum is er nog niet, want men laat die voorlopig op de laatste dag van het jaar staan. Misschien komt Nordic Games binnenkort met meer informatie op de proppen?

Darksiders II screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.