4gamers.be

Open bèta voor Carmageddon: Reincarnation gelanceerd

Door papfles, 16-02-2015 09:22, bron: store

Een heel aantal jaar geleden was Carmageddon verantwoordelijk voor een hele hetze binnen de gamesindustrie, over wat nu wel en niet toelaatbaar was als game. Ondertussen is de franchise redelijk van de aardbol verdwenen totdat Carmageddon Reincarnation werd aangekondigd.

Deze game is nu in open bèta gegaan en dus kan je mee mensen omver gaan rijden in de game en je feedback terugsturen naar de makers. De bèta is enkel via Steam te spelen, al is men wel degelijk bezig aan PS4- en Xbox One-versies van de game. Ondertussen zullen de makers de game blijven updaten tot hij klaar is voor de strijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.