4gamers.be

Speler haalt Paragon-level 1000 in Diablo III met hardcore character

Door papfles, 21-02-2015 00:05

In Diablo III kan je een hardcore personage creëren, een personage dat je voor altijd kwijt bent als je sterft. Het voegt dus een zekere laag van angst en vrees toe als het er eens pittig aan toe gaat. Sommige spelers hebben er echter geen problemen mee en kunnen vlotjes door het spel klieven.

Je kan ook nog eens Paragon-levels verzamelen, die vrijgespeeld worden nadat je het maximum level hebt bereikt. Per Paragon level kan je bepaalde statistieken verbeteren, maar het is als hardcore personage wel iet of wat pittiger om te doen. Ondertussen is een Oekraïense speler erin geslaagd om Paragon level 1000 te halen terwijl hij met zijn hardcore personage aan het rond dartelen was.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.