4gamers.be

56-jarige grootmoeder wint wagen uit GTA V

Door Jay, 28-02-2015 00:08

De Banshee is een van de meest iconische wagens in de GTA-reeks en naar aanleiding van de release van GTA V organiseerde Rockstar een wedstrijd die één gelukkige winnaar zou voorzien van een échte Banshee, ter waarde van 180.000 dollar. Verrassend genoeg is het een 56-jarige grootmoeder die de hoofdprijs heeft weggekaapt, ook al heeft ze zelf niet zoveel met GTA. Haar zoon echter kocht de game met haar kredietkaart, waardoor zij wettelijk gezien de winnaar is en dus de eigenaar van de Banshee.

Hoewel de 56-jarige en haar zoon graag met de wagen rijden, vooral dan omwille van de snelheid, willen ze het voertuig toch verkopen, voornamelijk om zo geld te hebben voor de verdere studies. Bovendien brengt de Banshee niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Boodschappen doen is bijvoorbeeld moeilijk omdat je er eigenlijk niets in kwijt kan buiten twee personen en misschien nog een handtas, en ook het onderhoud is blijkbaar aan de nogal prijzige kant.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.