4gamers.be

Patch lost heel wat Dead or Alive 5: Last Round problemen op

Door Jay, 02-03-2015 14:29, bron: teamninja-studio

Toen Dead or Alive 5: Last Round werd gelanceerd, ondervonden gamers al snel heel wat problemen. Zo leek de Xbox One-versie geen arcade sticks te ondersteunen en brachten bepaalde versies van de game consequent crashes en freezes met zich mee. Inmiddels heeft de Xbox One-versie een patch gekregen, waardoor de arcade sticks nu wel zouden moeten werken. Ook de problemen met de crashes en freezes zouden opgelost zijn.

Voorlopig is de patch in kwestie wel enkel gelanceerd voor de Xbox One. De Xbox 360-versie zou snel volgen en ook de patch voor PS3 en PS4 zou niet al te lang meer op zich mogen laten wachten.

Voorts is het wel zo dat deze patch niet alle bekende problemen uit de weg ruimt. Zo zijn er bijvoorbeeld nog steeds problemen met het overdragen van DLC bij mensen die zijn overgeschakeld van een vorige versie van de game naar Last Round. Team Ninja werkt daarvoor nog aan een oplossing.

Dead or Alive 5: Last Round screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.