4gamers.be

Pre-alpha beelden The Division gelekt

Door Jay, 04-03-2015 17:41, bron: vg247

Eerder deze week hebben blijkbaar pre-alpha beelden van The Division hun weg naar het internet gevonden. Al snel kwam er heel wat kritiek op de beelden, voornamelijk omdat ze helemaal niet de grafische kwaliteit toonden die we al eerder van de game hadden gezien. Inmiddels zijn veel van de beelden alweer offline gehaald en Ubisoft heeft ook al gereageerd.

Ubisoft zegt dat de beelden afkomstig zijn van een pre-alpha test die de ontwikkelaar momenteel organiseert om de serverinfrastructuur te testen. In het kader van die test zijn heel wat effecten en features van de game uitgeschakeld, waardoor de beelden in geen geval het finale product vertegenwoordigen.

Los van het feit dat het dus om pre-alpha beelden gaat, zouden de beelden sowieso geen recht doen aan de finale versie van de game. Het gaat namelijk om off-screen footage van betrekkelijk slechte kwaliteit, dus voor het grafische aspect is dit niet meteen een referentie. Interessanter is daarom het feit dat men blijkbaar actief de servers aan het testen is, wat zou kunnen betekenen dat er ook een meer publieke alpha testfase zit aan te komen. Daarvoor doken via de website van game onlangs alleszins al aanwijzingen op.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.