4gamers.be

EA sluit Maxis-locatie

Door papfles, 05-03-2015 00:10

Als het niet goed gaat in een bedrijf, dan moeten er keuzes gemaakt worden. Dat kan betekenen dat er meer geld in gepompt worden om de dip te overleven of dat er net gesneden wordt in de werkwijze. Bij Electronic Arts heeft men nu gekozen om Maxis wat in te krimpen en te consolideren.

In totaal heeft Maxis, de makers van SimCity en The Sims, 5 verschillende locaties waarop gewerkt wordt. Een daarvan moet echter nu sneuvelen omdat men het allemaal wil consolideren op andere locaties. Emeryville moet eraan geloven, ten voordele van Redwood Shores, Salt Lake City, Helsinki en Melbourne. "Deze veranderingen hebben geen impact op onze plannen voor The Sims", verzekert de studio.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.