4gamers.be

Johnny Cage bevestigd voor Mortal Kombat X

Door Jay, 06-03-2015 13:05

Mortal Kombat X is nog een maand van ons verwijderd en nog niet alle personages zijn officieel uit de doeken gedaan. Of dat voor de release nog zal gebeuren, valt af te wachten, maar inmiddels is duidelijk geworden dat ook Johnny Cage van de partij zal zijn.

Adam Urbano, senior producer van NetherRealm Studios, bevestigde Johnny Cage als speelbaar personage tijdens een interview op de Game Developers Conference, maar het interview in kwestie is inmiddels alweer offline gehaald, vermoedelijk omdat die info dus eigenlijk nog niet bekend mocht worden gemaakt, ondanks lekken. Ook bevestigde Urbano de aanwezigheid van Kenshi, die eerder al opduik op screenshots van de mobiele versie van Mortal Kombat X.

Mortal Kombat X screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.