4gamers.be

Overleven en ontsnappen in We Happy Few

Door Jay, 10-03-2015 12:26, bron: gameinformer

Onlangs werd We Happy Few aangekondigd door de maker van Contrast, maar veel meer dan een trailer kwam er toen over de game nog niet naar buiten. We kregen dan ook vooral een indruk van de visuele stijl en minder van de gameplay, maar daar komt nu verandering in.

Sommige media hebben de game al kunnen testen en daaruit blijkt dat We Happy Few een soort zombie survival crafting sanbox game is. In het spel beland je in een vreemd stadje op een eiland dat constant verder evolueert en waar alle bewonders je vijandig gezind zijn. Je moet dan ook zien te overleven en dat kan door wapens te maken en je schuil te houden. Ook kan je jezelf tijdelijk drogeren met dezelfde drugs waar alle bewonders onder invloed van zijn, zodat ze je tijdelijk niet aanvallen. In tegenstelling tot andere games in dit genre zou We Happy Few wel een end-game hebben. Alles zou namelijk leiden naar jouw uiteindelijke ontsnapping van het eiland.

We Happy Few zit in een nog erg vroege ontwikkelingsfase, dus een releasedatum is nog niet bekend. Voorlopig is de game enkel aangekondigd voor pc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.