4gamers.be

Titanfall 2 bevestigd als multiplatform game

Door Jay, 12-03-2015 19:08, bron: ign

Vince Zampella, oprichter en CEO van Respawn, heeft bevestigd dat er een een nieuwe Titanfall wordt gewerkt, hetgeen we stiekem natuurlijk wel al wisten. Een officiële naam is er nog niet, maar voorlopig houden we het voor de gemakkelijkheid op Titanfall 2. Zampella bevestigde ook dat de game deze keer multiplatform zou zijn, waarmee hij waarschijnlijk bedoelt dat de game ook voor PlayStation-platformen zal verschijnen, waar de eerste game nog exclusief voor Microsoft was.

Over die exclusiviteit voor pc en Xbox zei Zampella trouwens nog eens dat dat puur een zakelijke beslissing was, omdat men de game anders gewoon niet zou kunnen maken. De extra centjes van Microsoft waren dus nodig, maar voor de tweede game lijkt dat niet het geval te zijn en dus kan de game gewoon op meerdere platformen verschijnen. Waarschijnlijk verschijnt Titanfall 2 dan voor pc, Xbox One en PS4.

Verder is er natuurlijk nog niet veel geweten over Titanfall 2. Zampella wist wel enkele zaken te vertellen over wat mogelijk anders zou worden gedaan. Zo zou Zampella liever een wat toegankelijkere game hebben voor gamers die niet echt vertrouwd zijn met multiplayer. Dat was de focus van de eerste Titanfall en hoewel er wel wat singleplayerelementen voorzien waren, bleven fans van singleplayer toch wat op hun honger zitten.

Ook wat de planning van DLC betreft denkt Zampella dat het anders kan, en daarvoor kijkt hij naar wat Evolve doet, namelijk trachten de community samen te houden door mappen gratis beschikbaar te stellen en niet via DLC packs te lanceren, waarvoor dan betaald moet worden.

Titanfall screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.