4gamers.be

Oude bekende keert terug naar Infinity Ward, executive producer vertrekt

Door Jay, 17-03-2015 11:03

Activision heeft laten weten dat executive producer Mark Rubin is vertrokken bij Infinity Ward. Hij zou naar verluidt nieuwe uitdagingen aangaan buiten de game-industrie, maar meer details over zijn vertrek zijn niet echt bekend. Tegelijk ziet Infinity Ward een oude bekende terugkeren, namelijk Todd Alderman.

Alderman was ooit lead designer bij Infinity Ward, waar hij vijf jaar vertrok in de nasleep van de heisa rond het ontslag van Jason West en Vince Zampella, de oprichters van Infinity Ward. De twee zouden naar verluidt achter de rug van Activision met EA hebben zitten praten, hetgeen niet door de beugel kon en tot hun ontslag leidde. Er kwam vervolgens ook een rechtszaak van, waarbij heel wat werknemers van Infinity Ward achtergehouden centjes opeisten. Een groot deel van de studio vertrok toen samen met West en Zampella om Respawn op te richten. Ook Alderman trok naar Respawn, waarna hij vervolgens naar Riot verhuisde.

Nu is Alderman dus teruggekeerd naar Infinity Ward en blijkbaar is er volgens hem nu heel wat veranderd, waardoor hij er opnieuw aangenaam kan werken aan nieuwe projecten. Hij vervult er nu de rol van multiplayer project manager.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.