4gamers.be

Legacy of the Void is einde van het StarCraft verhaal

Door Jay, 19-03-2015 00:10, bron: ign

Een woordvoeder van Blizzard heeft tegenover IGN verklaard dat Legacy of the Void, de tweede uitbreiding voor StarCraft II, het einde betekent van het StarCraft-verhaal dat in de eerste game begonnen werd. Er zou een mooi einde worden voorzien, zowel voor het verhaal in zijn geheel als voor elk hoofdpersonage.

Dit betekent volgens de vertegenwoordiger echter niet het einde van StarCraft op zich, aangezien het universum natuurlijk wel nog blijft bestaan. Na Legacy of the Void zou Blizzard blijkbaar graag wat andere aspecten van het StarCraft universum verkennen. Wat Blizzard dan precies van plan is, valt nog af te wachten, maar uiteraard kan dit de deur openzetten voor spin-offs of het in het leven roepen van een compleet nieuwe verhaallijn.

StarCraft II: Legacy of the Void screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.