4gamers.be

Zit er een Gears of War Collection voor Xbox One aan te komen?

Door Jay, 20-03-2015 00:07

Eerder deze week begonnen geruchten op te duiken over een Gears of War Collection die de games in 1080p en met 60fps naar de Xbox One zou brengen. Dit nieuws zou via een insider naar buiten zijn gebracht, maar natuurlijk zijn zulke dingen altijd moeilijk om te controleren. Voorts zou volgens diezelfde insider de Collection niet gemaakt worden door Black Tusk Games, wat op zich niet onlogisch is aangezien die studio zich voor Microsoft wel bezig zal houden met een geheel nieuwe game in de reeks.

Normaal zouden we aan een dergelijk vaak bericht van een insider niet echt veel aandacht besteden, maar deze keer komt er nog iets meer bij kijken. Iemand sprak Xbox-baas Phil Spencer er namelijk over aan, maar die zei dat hij zoiets niet kon aankondigen. "But stay tuned," vervolgde hij wel als teaser. Vervolgens liet Rod Fergusson, baas van Black Tusk Studios, weten dat de zogenaamde "Marcus Fenix Collection" niet bestaat, maar dat men wel andere Gears of War-projecten in ontwikkeling heeft. Daarna sloot hij zijn tweet af met een "I'll see you at E3!"

Uiteindelijk worden we hier natuurlijk niet heel veel wijzer van. Er is een gerucht en de officiële reacties daarop kunnen eigenlijk op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Vast staat alleszins wel dat er nog meer Gears of War zit aan te komen en de kans is heel reëel dat we er wat van te zien zullen krijgen tijdens E3.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.