4gamers.be

Gravity Rush Remastered op komst voor PS4?

Door Jay, 20-03-2015 13:16

In Korea heeft het ratingorgaan melding gemaakt van Gravity Rush Remastered voor PS4, waarmee het eigenlijk zo goed als zeker is dat een opgepoetste versie van de PS Vita-game naar PS4 zal komen. Meer informatie is er evenwel niet, dus het is wachten op een officiƫle aankondiging van Sony.

Gravity Rush wordt als een van de beste games voor PS Vita beschouwd, maar rond de reeks is het al een tijdje stil. Meer dan een jaar geleden werd wel een nieuwe Gravity Rush geteased, maar daar hebben we sindsdien eigenlijk niets meer van gezien of gehoord. Een opgepoetste versie van de originele game zou er kunnen komen om de weg naar de nieuwe game voor te bereiden. De kans wordt zo ook wat groter dat de nieuwe game voor zowel PS Vita als PS4 zal verschijnen, maar voorlopig is dat slechts speculatie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.