4gamers.be

Batman Arkham Remastered op komst?

Door Jay, 23-03-2015 13:34, bron: videogamer

Zowel Videogamer als IGN Italy melden, elk op basis van een andere bron, dat er een Remastered Collection zit aan te komen van de Batman Arkham games, en dan concreet Arkham Asylum en Arkham City. Arkham Origins wordt er vermoedelijk uit gelaten omdat de game niet echt als behorend tot de trilogie beschouwd wordt.

De Remastered versies zouden de games oppoetsen en een resolutie van 1080p meegeven. Of er nog andere nieuwigheden zullen zijn, is niet bekend. Ook over eventuele platformen is nog niets gezegd, maar het lijkt aannemelijk dat de collectie voor PS4 en Xbox One bedoeld is. Tegen het eind van dit jaar zouden de opgepoetste versies verschijnen, wat misschien wat vreemd is aangezien het nieuwe Arkham Knight in juni al verschijnt. Misschien wordt tijdens de feestdagen dan wel een bundel van de hele trilogie voorzien?

Batman: Arkham City screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.