4gamers.be

Gearbox zou ook eerste Borderlands naar PS4 en Xbox One willen brengen

Door Jay, 25-03-2015 00:07, bron: gamespot

Wie op PS4 of Xbox One aan de slag wil met een Borderlands-game, moet zich wenden tot Borderlands: The Handsome Collection. Die bevat Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, wat de meest recente games in de reeks zijn en zo meteen ook de meest geschikte voor PS4 en Xbox One. Natuurlijk ontbreekt de eerste game dan nog wel, maar bij Gearbox zien ze het blijkbaar wel zitten om ook die naar de huidige generatie consoles te brengen.

Randy Pitchford, CEO van Gearbox, liet tijdens een interview weten dat Gearbox heel graag de eerste Borderlands naar PS4 en Xbox One zou brengen, maar jammer genoeg beslist de studio daar zelf niet over. Die beslissing ligt namelijk bij 2K Games. Volgens Pitchford is het echter mogelijk om 2K te overtuigen door een sterk signaal te geven, zijnde een sterke verkoop van The Handsome Collection. Het lijkt dus een typisch gevalletje te zijn van "koop eerst deze collectie en misschien krijg je de rest dan ook nog."

Borderlands screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.