4gamers.be

Rusland krijgt free-to-play Halo Online op pc

Door papfles, 26-03-2015 17:40

Update: trailer toegevoegd.

Origineel (26/03/2015, 09:03)

Het gebeurt wel vaker dat bepaalde games in verschillende varianten op de markt komt, afhankelijk van het land en het type spel. Ook Halo gaat nu een aparte variant uitbrengen, specifiek voor Rusland. Het gaat om Halo Online, een free-to-play versie van de populaire shooter. 

Saber Interactive en Innova Systems zullen mee instaan voor de ontwikkeling en uitgave van de game. Vergeet een singleplayer, want het wordt een pure multiplayerversie gebaseerd op een sterk aangepaste Halo 3-engine. De game is ook volledig gericht op het pc-platform en men heeft geen plannen om de game naar Xbox One over te brengen. Men wacht nu de closed bèta af en voor een eventuele uitbreiding naar andere landen moet er eerst gekeken worden naar de verwachtingen van spelers in die landen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.