4gamers.be

Suspend/resume levert problemen op voor Killzone: Shadow Fall

Door Jay, 26-03-2015 15:09

Naast Bloodborne lijkt ook Killzone: Shadow Fall niet helemaal zoals verwacht gebruik te maken van de nieuwe suspend/resume feature die vandaag werd geïntroduceerd via de nieuwe firmware update voor PS4. Ontwikkelaar Guerrilla laat namelijk weten dat het spel problemen kan ondervinden, afhankelijk van wanneer je de suspend feature precies gebruikt. De problemen kunnen bijvoorbeeld opduiken wanneer je de feature gebruikt terwijl in de game van mode veranderd wordt, of wanneer de game aan het saven is, of wanneer er cinematics worden afgespeeld.

Guerrilla volgt de situatie verder op, maar het is niet bekend of er ook een oplossing zal komen. Het valt dan ook nog af te wachten of het een oplossing zal zijn die maakt dat je tijdens deze situaties de feature alsnog kan gebruiken zonder problemen, dan wel of de feature tijdens deze situaties tijdelijk ontoegankelijk zal worden gemaakt.

Killzone: Shadow Fall screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.