4gamers.be

Gekke Japanners stellen console met wiebelende borsten voor

Door Jay, 28-03-2015 09:08

Sommige Japanners zijn gek. Sommige Japanners zijn geniaal. Sommige Japanners zijn zot van wiebelende borsten en de makers van Senran Kagura, die zijn het allemaal. Eerder lachten ze stiekem al met Project Morpheus door een eigen virtual reality headset in de vorm van een paar borsten aan te kondigen, maar inmiddels is dat project afgevoerd omdat men vond dat er toch nog een kloof was betreffende het realisme. Hun nieuwste creatie, de Pizap, zou echter wel alles in huis hebben om een brug te vormen tussen fantasie en realiteit.

Pizap is een gamesysteem dat, simpel gezegd, bestaat uit een loopband en een goed voorziene en "realistisch wiebelende" vrouwenromp. De speler wordt zo niet alleen aangetrokken door de beelden die hij in de game ziet, maar ook door wat er zich voor hem effectief afspeelt, waarbij hij zelfs de windverplaatsing die de wiebelende borsten teweegbrengen kan voelen. Hij begint dan te lopen om tot bij de boezem te geraken, in de hoop zo de ware liefde te vinden. Voorts stimuleert dit hele proces geest en lichaam, waardoor 25% van de mannen zijn leven kan verlengen, of toch volgens sommige dokters.

De kans dat Pizap ooit effectief zal verschijnen, is natuurlijk klein, omdat het simpelweg om een promotiestunt voor een nieuwe Senran Kagura game gaat. Desalniettemin zou het ons niet verbazen dat dit concept in Japan verder wordt opgepikt en uitgewerkt, als het al niet echt bestaat, want in Japan weet je natuurlijk nooit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.