4gamers.be

DayZ-speler zingt liedje en speelt gitaar om te overleven

Door Jay, 29-03-2015 00:07

In DayZ kom je al eens wat tegen. Kidnappers en overvallers, bijvoorbeeld. Vaak knallen die hun slachtoffer gewoon af, maar soms geven ze hun slachtoffer ook de kans om het er levend vanaf te brengen. Daarvoor moet de gevangene dan bijvoorbeeld een bepaalde opdracht uitvoeren en in het geval van onderstaand filmpje is dat een liedje zingen. Vinden de kidnappers het goed genoeg, dan mag de gevangene gaan. Zo gezegd, zo gedaan en de versie van "Hang me, oh hang me" van Dave Van Ronk die deze gevangene zong, inclusief gitaarbegeleiding, wist inderdaad te overtuigen. De ontvoerders beterden vervolgens hun leven, tenminste tot ze een nieuw slachtoffer vonden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.