4gamers.be

ZombiU 2 zou co-op gehad hebben

Door Jay, 31-03-2015 16:18, bron: unseen64

ZombiU was allerminst een onaardige titel in de begindagen van de Wii U, maar de console had het moeilijk en daar had ook de verkoop van ZombiU onder te lijden. Aanvankelijk was Ubisoft in 2013 nog begonnen met de ontwikkeling van een prototype voor ZombiU 2, maar dat project is nooit voorbij de pre-productiefase geraakt. Jammer voor de fans, want nu is via enkele bronnen bekend geraakt dat ZombiU 2 co-op zou hebben bevat.

Concreet zouden twee spelers samen trachten te overleven tijdens een zombie apocalyps. De ene speler zou met de GamePad spelen, zoals in de eerste game, en de twee speler zou met de Pro Controller aan de slag gegaan zijn. Het level design zou zodanig ontworpen worden dat de twee speler op bepaalde moment verplicht uit elkaar zouden moeten gaan.

ZombiU screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.