4gamers.be

Guerrilla Games zoekt volk voor "fotorealistische graphics"

Door papfles, 06-04-2015 00:06

Guerrilla Games is één van de gekendere Sony-studio's, vooral dankzij diens werk aan de Killzone-franchise. Ondertussen is er echter ook een nieuwe game / franchise in de maak bij de Nederlandse studio, maar het blijft voorlopig mysterieus afwachten wat het wordt. Is het wederom een shooter of gaat men andere richtingen op.

Wat men wel wil bereiken is dat de game er klaarblijkelijk bijzonder goed moet uit zien. Zo is men op zoek naar een Shader & Texture Artist die vooral fotorealistische beelden op het scherm moet toeveren, zowel qua "organische" als "niet-organische" uitstraling. Het eindresultaat lijkt dus nog wel even op zich te zullen laten wachten en qua grafische prestaties zullen fans nu waarschijnlijk de lat op het niveau van The Order: 1886 plaatsen. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.