4gamers.be

Tomb Raider van 2013 is best verkopende game in de reeks ooit

Door Jay, 07-04-2015 00:02

De reboot van Tomb Raider in 2013 is de best verkopende game ooit in de reeks, zo heeft Square Enix laten weten. Van de game zijn wereldwijd inmiddels al 8,5 miljoen exemplaren over de (virtuele) toonbank gegaan. Ook vestigde de game franchise records voor de verkoop op de eerste dag en in de eerste maand van release.

Na het aanvankelijke succes van de reboot werd een Definitive Edition van Tomb Raider naar PS4 en Xbox One gebracht. Later dit jaar verschijnt het vervolg, Rise of the Tomb Raider, exclusief voor Xbox 360 en Xbox One, al gaat het normaal om een tijdelijke exclusiviteit.

Tomb Raider screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair