4gamers.be

Pachter: "Mass Effect 4 en Mirror's Edge 2 nog voor maart 2016"

Door papfles, 09-04-2015 12:57, bron: videogamer

Blijkbaar staat EA voor een absoluut knaljaar qua titels, toch als we Michael Pachter mogen geloven. Die heeft immers een verslagje geschreven voor zijn onderzoeksbedrijf, Wedbush Securities, om zo investeerders wegwijs te maken in het beleid van sommige bedrijven.

Zo schat hij de toekomst van EA bijzonder positief in. "EA is sterk aanwezig op next-gen consoles en dat zorgt ervoor dat het bedrijf de komende jaren bijzonder goed kan bloeien", stelt hij. Voor het huidige fiscale jaar (dat net begonnen is en loopt tot maart 2016) verwacht hij in elk geval goede verkoopscijfers voor Battlefield: Hardline, maar ook Star Wars: Battlefront, een nieuwe Need for Speed (die volgens hem op E3 wordt aangekondigd en dit jaar nog verschijnt), Mass Effect 4 en Mirror's Edge 2

De laatste twee titels zouden volgens hem sowieso nog voor het einde van het fiscale jaar, dus voor eind maart 2016, op de markt komen. Indien zijn voorspellingen uitkomen, heeft EA al 4 gekende games op een half jaar in de planning staan, los van sportgames en bijkomende DLC voor huidige games.

Mirror's Edge 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.