4gamers.be

Retailer vermeldt Uncharted: The Remastered Trilogy

Door Jay, 09-04-2015 14:00

Nu Uncharted 4 naar 2016 uitgesteld is, is er een gat geslagen in de line-up van Sony voor de eindejaarsperiode, en de vraag is natuurlijk of dat gat nog opgevuld gaat worden. Wat dat betreft wordt er al een tijd gespeculeerd over een heruitgave van de originele trilogie. De Zwitserse retailer CeDe heeft nu een Uncharted Trilogy HD Edition op zijn website geplaatst, inclusief boxart, die evenwel de naam Uncharted: The Remastered Trilogy bevat, en releasedatum van 30 september 2015.

De vraag is nu natuurlijk hoe authentiek dit is. Retailers weten vaak wel iets meer omtrent dergelijke zaken, en vaak maken zulke retailers dan wel eens een foutje, maar desondanks blijft het aangewezen om voorzichtig te zijn en dus vooral af te wachten tot er nog meer duidelijke aanwijzingen komen of een officiële bevestiging. Het zou immers kunnen dat de retailer gewoon anticipeert op basis van geruchten en dan zelf een boxart heeft ontworpen. Voorts hebben ze bij Naughty Dog ook al gezegd dat ze te druk bezig zijn met Uncharted 4 om remakes van de vorige games te kunnen maken, maar het zou natuurlijk kunnen dat een ander team van Sony die taak heeft gekregen. Bovendien hebben ze bij naughty Dog zelf inmiddels twee aparte teams, al zou het kunnen dat het andere team aan meer The Last of Us werkt. Ook dat is echter speculatie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.