4gamers.be

8-jarige beroofd van games door man die hij in ziekenhuis bezoekt

Door Jay, 11-04-2015 00:04, bron: startribune

Een zekere Dave A. Schmotter is aangeklaagd voor het stelen van twee DS-handhelds en 30 tot 40 games, alles tesamen goed voor een waarde van ongeveer 1000 dollar. Schmotter stal de hardware en games van een 8-jarig jongetje dat hem, samen met zijn moeder, een kennis van Schmotter, bezocht terwijl hij ziek in het ziekenhuis lag.

Schmotter pakte de tas waar de spullen in zaten af toen de moeder en haar zoontje blijkbaar even afgeleid waren en vervolgens merkten ze blijkbaar ook pas redelijk laat dat ze bestolen waren. Bewakingscamera's in het ziekenhuis onthulden evenwel dat Schmotter de dader was. Schmotter heeft blijkbaar ook een lang crimineel verleden. "Dave steelt alles wat hij te pakken kan krijgen," vertelde de moeder. "Dit is erg laag."

Uiteindelijk kreeg de 8-jarige zijn handhelds en games gewoon terug. En ze leefden nog lang en gelukkig, hopelijk.

Dave A. Schmotter​

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.