4gamers.be

Activision vreest Skylanders-concurrentie niet

Door papfles, 10-04-2015 10:49

Met de recente aankondiging van LEGO Dimensions, een nieuwe concurrent voor de fabrikanten van toys-to-life games, wordt de markt wel heel drukbezet. Toch is Activision, die het startschot gaf met Skylanders, niet echt bezorgd. In een statement laat senior vice-president Josh Taub van Activision immers weten dat Skylanders de nummer 1 is.

Zo bedankt hij de fans om de franchise nummer 1 te maken qua verkoop en dat het succes te danken is aan de "vernieuwingen en magie" die men in elke game weet te steken. "We staan te popelen om de nieuwe avonturen te tonen. De Skylanders-franchise is nog nooit zo populair geweest, zelfs met alle nieuwe concurrenten in acht genomen", zegt hij.

Skylanders: Trap Team screenshot

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.