4gamers.be

League of Legends World Championships onder meer in Brussel

Door papfles, 10-04-2015 13:00, bron: euw

De League of Legends World Championships vinden dit jaar plaats in vier verschillende Europese steden, waaronder Brussel. De start wordt gegeven in Parijs, waar je van 1 tot 4 oktober en van 8 tot 11 oktober in Le Dock Pullman terechtkan voor de Group Stages. 

Vervolgens verhuist het hele circus naar de Wembley Arena in Londen, waar de kwartfinales plaatsvinden van 15 tot 18 oktober. De halve finales zijn dan weer in BelgiĆ«, namelijk op 24 en 25 oktober te Brussel Expo, maar de finale is weggelegd voor de Duitsers. Die zullen namelijk in de Mercedes-Benz Arena in Berlijn kunnen kijken naar de absolute finale, op 31 oktober. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.