4gamers.be

Update - Mortal Kombat heeft DLC voor "eenvoudige Fatalities"

Door papfles, 16-04-2015 00:06

Update

Blijkbaar bestaat er wat verwarring omtrent de "Easy Fatalities" DLC die beschikbaar is voor Mortal Kombat X. Op basis van de eerste berichten en beschrijvingen in bijvoorbeeld de PlayStation Store werd namelijk de indruk gewekt dat je de optie tot het makkelijker uitvoeren van Fatalities kon kopen als DLC, en dat die optie dan permanent ontgrendeld werd, maar de situatie blijkt iets anders in elkaar te zitten.

Het gaat veeleer om een meer traditionele vorm van microtransacties. Tijdens het spelen van Mortal Kombat X kan je namelijk tokens verdienen die je kan gebruiken om makkelijker een Fatality uit te voeren. Zulke tokens kan je evenwel ook kopen voor een prijsje, maar wanneer je ze hebt opgebruikt, dan zijn ze natuurlijk op en moet je er weer nieuwe verdienen of kopen.

De optie tot Easy Fatalities zit dus wel gewoon in de game, aangezien je tokens kan verdienen door Mortal Kombat X te spelen, hetgeen natuurlijk beter is dan wanneer men deze optie effectief niet in de game had zitten en enkel tegen betaling beschikbaar zou maken.

Origineel (14/04/2015, 09:19)

Sommige mensen zijn nu eenmaal niet goed in het uitvoeren van een hele reeks knoppen om bepaalde acties te ontgrendelen. Bij een game als Mortal Kombat X zorgt dat er misschien voor dat Fatalities niet zichtbaar zijn en uitgevoerd kunnen worden. De oplossing is echter om wat dieper in de buidel te tasten, want NetherRealm Studios heeft DLC voorzien dat dit probleem moet oplossen.

Voor een reeks van 5 "simpele" Fatalities betaal je 99 cent, terwijl 30 eenvoudige Fatalities je 5 euro zal kosten. Je hoeft dan geen knoppenreeks te onthouden, maar kan met een paar simpele drukken op de knop toch die bloederige eindscènes kunnen aanschouwen. Wie meteen alle DLC van Mortal Kombat X wil aankopen (extra skins, alles unlocken in de Krypt, Goro als personage, Season Pack, eenvoudige Fatalities), zal zowat 60 euro mogen neertellen bovenop de aankoop van de game.

Mortal Kombat X screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.