4gamers.be

Nieuw downloadsysteem van Steam doet Mortal Kombat X crashen

Door Jay, 14-04-2015 16:41

Heel wat pc-gamers melden problemen met Mortal Kombat X. De game zou frequent crashen en erg onstabiel zijn. Vaak geraakt men zelfs niet verder dan het menuscherm. De oorzaak ligt waarschijnlijk bij een nieuw downloadsysteem dat Steam nu voor het eerst gebruikt en dat gelijkaardig is aan wat op PS4 en Xbox One mogelijk is.

Het systeem houdt in dat aanvankelijk slechts een deel van de game gedownload wordt en dat de rest er gaandeweg bijkomt. Concreet wordt zo bijvoorbeeld maar 3GB gedownload en geïnstalleerd, waardoor je toegang krijgt tot vroege secties van de game, en op de achtergrond worden dan de overige bestanden gedownload en geïnstalleerd. Hier lijkt echter iets fout te lopen waardoor er geen extra files gedownload worden en waardoor je uiteindelijk opgezadeld zit met onvolledige files, hetgeen natuurlijk niet echt handig is bij het spelen van een game.

Mortal Kombat X screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.