4gamers.be

Borderlands-bedenker verlaat Gearbox Software

Door papfles, 20-04-2015 09:23

Niet iedereen blijft eeuwig op het nest zitten. Sommigen willen hun vleugels uitspreiden en gaan op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen. Dat is ook het devies van Matthew Armstrong, de man achter Borderlands. Hij wordt gezien als de bedenker van de franchise en was ook de schrijver voor de eerste game. Bij de opvolger en The Pre-Sequel was hij ook betrokken, maar in andere posities. 

Nu trekt hij de deur van Gearbox Software echter achter zich dicht en gaat hij op zoek naar nieuwe avonturen. "Dit was het moment om Gearbox en Borderlands te verlaten zonder al te veel schade aan te richten. Ik denk dat het bedrijf het goed zal doen in de toekomst, net zoals Borderlands altijd sterk en geweldig zal blijven. Ik heb er lange tijd over nagedacht en ik verlaat het bedrijf niet uit woede en ik word ook niet ontslagen. Het is gewoon tijd voor nieuwe avonturen. Ik ben een uitvinder en ik ben klaar om iets nieuws te maken, zowel voor mij als voor de rest."

Borderlands screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.