4gamers.be

The Witcher 3: Wild Hunt vanaf 1u 's nachts speelbaar op releasedatum

Door papfles, 20-04-2015 12:25

Een digitale versie van een game wordt vaak wel al beschikbaar gesteld, zodat mensen de game al kunnen downloaden en klaarzetten, maar dat wil niet zeggen dat er ook op dat vlak niet uitgekeken wordt naar een officieel beginpunt om te kunnen gamen. CD Projekt had al een datum en uur meegegeven, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde tijdstip voor alle regio's. 

Voor België en Nederland wordt het een nachtelijk avontuur voor wie meteen wil beginnen. The Witcher 3: Wild Hunt zal immers vanaf 1 u 's nachts speelbaar zijn, in de nacht van 18 op 19 mei, op alle platformen normaliter. Wie een fysiek exemplaar heeft, zal moeten hopen dat de gameboer het op tijd verstuurt of het zelf moeten ophalen. Wie gaat er om 1 u 's nachts meteen mee aan de slag?

The Witcher 3: Wild Hunt screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.