4gamers.be

Personagelijst van Disney Infinity 3.0 gelekt

Door papfles, 20-04-2015 14:30

Dat Disney Infinity er dit jaar een vervolg aan zou breien, leek redelijk evident, aangezien het ook bij Disney Infinity 2.0: Super Marvel Heroes gebeurde. Disney Infinity 3.0 zou weer een heleboel nieuwe personages naar de franchise brengen en een deel van de lijst zou al gelekt zijn door de Chinese online markt, Taobao (eigendom van Alibaba). 

Het oorspronkelijke artikel werd reeds offline gehaald, maar het kwaad is ondertussen geschied en de namen zijn aan het circuleren op het internet. Zo mogen we klassiekers zoals Mickey en Minnie Mouse verwachten, maar ook Mulan, Olaf (Frozen), Sam Flynn en Quorra (Tron) doen mee. Zelfs de 5 personages uit Inside Out, een animatiefilm die pas in de zomer zal verschijnen, zouden hun game-debuut maken. De afbeelding die bij de aankondiging stond, kan je ook hieronder bekijken, al zou het wel om placeholder-art kunnen gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.