4gamers.be

Binnenkort nieuw eiland voor Besiege

Door Jay, 21-04-2015 00:05

Besiege, waarbij je zelf wapentuigen in elkaar steekt om er vervolgens een opdracht mee uit te voeren, wat in veel gevallen het vernietigen van een gebouw is of het uitschakelen van vijanden, mag dan wel nog in Early Access en een erg vroege ontwikkelingsfase zitten, het creatieve concept, de physics en de leuke vormgeving, gecombineerd met de hilarische taferelen die zo worden gecreëerd, hebben er alvast een topper van gemaakt, mede dankzij YouTube. Spelers van de game kunnen nu uitkijken naar een update die er zit aan te komen.

Update v.01 zou een nieuw eiland aan Besiege toevoegen, wat nieuwe structuren, vijanden en blocks betekent. Aanvankelijk zouden er 5 levels beschikbaar zijn en gaandeweg zouden nog meer levels worden toegevoegd. Wat de update niet zal doen, is de game van Unity 4 naar Unity 5 brengen. Er zijn namelijk nog te veel bugs die dat verhinderen, maar men is er wel mee bezig.

De update zou in de loop van de komende dagen, dus waarschijnlijk deze week nog, verschijnen, maar een exacte releasedatum kon niet worden gegeven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.