4gamers.be

Cinematics director verhuist van Epic naar Black Tusk

Door Jay, 21-04-2015 12:44

De nieuwe Gears of War mag dan wel niet meer in handen van Epic zijn, toch zijn er veel leden van het originele team die eraan werken. Het nieuwe team wordt bijvoorbeeld geleid door Rod Fergusson, die voorheen aan de top stond bij Epic. Nu is bekend geraakt dat ook Greg M. Mitchell verhuist van Epic naar Black Tusk Studios. Mitchell was cinematics director bij Epic en werkte mee aan alle Gears of War games, zij het niet altijd even intens.

Dat ze bij Black Tusk werken aan een nieuwe Gears of War is inmiddels al een tijdje bekend, maar vooralsnog is er weinig over de nieuwe game geweten. Misschien krijgen we er wat van te zien tijdens E3, maar dat staat lang niet vast. Bovendien is de kans groot dat het dan slechts om een teaser gaat, aangezien de ontwikkeling eigenlijk nog niet zo lang bezig is en de game dus wel nog even op zich kan laten wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.