4gamers.be

Deus Ex-ontwikkelaars steken de draak met Black Ops III

Door Jay, 24-04-2015 14:15

Er is een nieuwe teaser trailer voor Call of Duty: Black Ops III verschenen, maar het had er net zo goed eentje voor een of andere Deus Ex game kunnen zijn. De teaser legt namelijk sterk de focus op "human augmentations" en hoewel dat thema natuurlijk niet exclusief aan Deus Ex toebehoort, is Deus Ex wel een reeks die erom bekend staat eenzelfde focus te hebben. De gelijkenissen zijn ook de mensen achter Deus Ex niet ontgaan.

Via Twitter reageerde de officiële Deus Ex account met een veelzeggende afbeelding op de teaser van Black Ops III. We zien een Deus Ex kat die de teaser bekijkt en dan iets heeft van "teh f*ck did I just watch?". Jonathan Jacques-Belletête, art director van Deus Ex: Mankind Divided, heette Treyarch dan weer welkom op de kar van augmentations waar de ontwikkelaar op gesprongen is, en waar Deus Ex natuurlijk al een tijd vertoeft.

Nadien zei hij ook dat Mankind Divided zich eigenlijk zou afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog, en dat men zich daarvoor liet inspireren door de Black Ops games, want als Black Ops inspiratie haalt bij Deus Ex dan mag het omgekeerd ook natuurlijk. Dit is een knipoog naar het feit dat de Black Ops games in de loop van de campaign vaak van tijdlijn veranderen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.